Hvad skal du pakke til sommerferien?

Sommerferien sydpå kan syne langt væk i år grundet Covid-19. Vi går nemlig måske så småt ind i vintermånederne før det er muligt at komme afsted på drømmeferien, og selvom den danske sommer i år kan blive rigtig god, så må vi bare erkende, at dagene med +20 grader dem er der få af i Danmark. Men derfor kan man jo godt nu begynde at se frem mod næste sommer, og tænke over hvad denne skal byde på.

Mange danske familier booker allerede deres sommertur om efteråret/vinteren, fordi det kan medføre store besparelser, når de rejser. Rejsefirmaer ønsker ofte at modtage reservationer så tidligt som muligt, fordi dette har en positiv effekt på deres pengestrøm, og de kan også planlægge ture i god tid. Tip herfra; ved du allerede hvor ferien går hen næste sommer, er det godt at kigge efter denne tur allerede nu.

Lav pakkelisten i god tid

At pakke til ferien er normalt stressende – især hvis det er en længere af ​​en slagsen. Selv hvis du beslutter, at dette ikke skal være stressende, er det vanskeligt at undgå det, når tiden pludselig er kort.

Derfor anbefaler vi at lave en pakkeliste i god tid og at pakke de nødvendige ting i en kuffert en uge før afrejse. På denne måde reducerer du risikoen for pludselig at glemme noget derhjemme.

Selvfølgelig er sommertøj et must, og ofte er det ikke tøj, du glemmer at tage med dig. På den anden side kan de være små ting i en toiletpose eller noget så banalt som den rigtige solcrem. Lav derfor en liste over alt i god tid for at få et mindre stressende forspil til sommerrejsen.

Rejser du med børn så er det rigtig vigtigt at være godt forberedt og ikke mindst at lade med være med til at pakke de ting ned de gerne ville have med, så der ikke opstår problemer på turen. Du finder som regl også udad at børnene er vokset fra sidste års sommertøj og du skal derfor bruge penge på noget nyt og det kan være en kedelig overraskelse da rejsen i sig selv tit er en dyr fornøjelse. Men hvis du nu er i god tid så kan du google efter billigt børnetøj online og finde et stort udvalg.

Husk underholdning til rejsen

Det vigtigt at huske på underholdningen på turen. Disse kan for eksempel være spil eller elektroniske enheder, såsom en tablet, som film og serier kan ses på. Men husk på opladeren, fordi elektroniske enheder normalt mister strømmen relativt hurtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *